Kundkommunikation via faktura

Kommunicera med dina kunder via faktura eller andra dokument - Connect

Connect är ett kommunikationsverktyg där du sitter i förarsätet, och därför kan du vara säker på att dina kunder får rätt information i rätt kommunikationskanal. Oavsett om de föredrar papper, e-post, i sin internetbank eller att få kommunikationen i en portal.

Connect kan användas för att öka kundlojalitet och försäljning. Med Connect kan du skapa relevant och effektiv kundkommunikation via din faktura eller andra dokument. Välj den modul av Connect som passar era behov.

 

Se vår demo:

Posti Messaging - Connect - short demo

 

Connect Basic - lägg till inlagor, även i sista minuten, till ert vanliga kommunikationsflöde exempelvis den månatliga faktureringen. Kommunikationen hamnar hos alla kunder vid nästa produktionstillfälle.

Connect Basic Plus - dina inlagor kan segmenteras till olika målgrupper. Det betyder att olika målgrupper får relevant information baserat på deras förutsättningar och intressen.

Connect Premium - med Dynamic Content Area = tomma ytor avsedda för målgruppsanpassad kommunikation på huvuddokumentet.. Lyft tex fram viktig information i färgfält, eller anpassa olika fält och budskap till olika målgrupper. Välj att besvara vanliga frågor och se till att använda era utskick som en nyhetskanal. Självfallet kan även segmenterade inlagor läggas till i denna version av Connect. 

Dynamic Content Area (DCA) - Skapa och placera er kommunikation var ni vill på huvuddokumentet. Den här tjänsten ger möjlighet till flexibel kommunikation med era kunder, välj fritt storlek, placering och antal på era fält, och ändra när som helst.


Connect


Connect är ett flexibelt kommunikationsverktyg designat så att ni ska ha full kontroll över er kommunikation

 • Som slutanvändare översvämmas vi av information i alla kanaler. Ju relevantare ett meddelande är, desto större chans att vi som slutanvändare ger vår uppmärksamhet till det. Och om meddelandet kommer i en kanal som mottagaren föredrar så är chanserna ännu större.

 • Oavsett vilken bransch man är i, så förändras den snabbt - och ju snabbare man kan vara ute med ny information, tjänster, eller nyheter desto större är chanserna att man får genomslag. Med Connect finns möjligheter att skicka ut meddelanden till marknaden, även i sista stund,i alla era existerande kanaler. Connect supporterar flertalet kanaler och i premiumversionen av verktyget kan ni även segmentera och profilera ert huvuddokument på det sätt ni vill och önskar, vilket även gäller för inlagorna.
 • Connect är ett flexibelt verktyg där ni kan välja att kommunicera med rätt segment antingen genom att ladda upp en målgruppslista eller genom att skapa regler baserade på ert produktionsdata.
 • I användargränssnittet kan man se vilket material som vilken kund kommer att få genom att titta på Connections-listan, tidslinjen eller summeringsvyn.
  • Tidslinjevyn ger er en visuell uppfattning av de aktiviteter som är planerade i tid, medan summeringsvyn ger en bild av vilka målgrupper som får vad.
  • Ni bestämmer själva om ni vill ha en eller flera dynamiska ytor där banners och andra meddelanden kan placeras.
  • Connect håller reda på allt uppladdat material oavsett om det är bilder, banners, textfiler eller målgruppslistor. Ni kan hålla reda på vem som har gjort vad och när med hjälp av loggen.
  • Connect har ett användarvänligt användargränssnitt som ger er kommunikation flexibilitet, kort time to market och viktigast av allt en lojal kundbas.

 

Läs mer om multikanal kommunikation

Reference case MySafety

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev