Brev, kuvertering och porto

Avanderade printtjänster och individanpassande meddelanden

Kundkommunikation är ett område som digitaliseras snabbt, men en hel del konsumenter föredrar fortfarande att få meddelanden i pappersformat. Därför är det viktigt att kunna ge service till alla kunder via de kanaler och i de format som de själva önskar. Vi tar hand om print, kuvertering, porto och distribution. Du kan själv välja layout och få ditt meddelande printat i svart och vitt, eller i färg. Du kan också välja material, definiera bilagor och efterbehandling. Vi hjälper dig också om du vill förbättra din kommunikation genom att målgruppsanpassa dina meddelanden.

iPost – är en standardiserad och kostnadseffektiv printtjänst som även inkluderar porto och distribution. Tjänsten kan användas för att skicka fakturor, lönebesked, försäkringsinformation, nyhetsbrev, marknadsföringsbudskap eller annat som ska kommuniceras via papper.

Oavsett om du vill skicka ett eller tusentals brev når du dina kunder enkelt och kostnadseffektivt med iPost. Du väljer om dina brev ska vara i sv/v eller i färg samt vilken portoklass du vill skicka med, i övrigt är tjänsten standardiserad så att varje brev kostnadsoptimeras.


Printer Driver – effektiviserar kontorspost
Printer Driver är en tilläggstjänst till iPost, där du kan skicka dina brev direkt från din egen dator till vår iPost tjänst. Breven genererade via Printer Driver blir producerade och skickade så tids - och kostnadseffektivt som möjligt. Printer Driver installeras lika enkelt som en vanlig skrivare på ditt företags nätverk- välj skrivare - sedan är du redo att spara pengar.


Customized print
 – en flexibel printtjänst
Customized print är en flexibel printtjänst för dig som har specifika önskemål kring design, material, format, bilagor och efterbehandlig. Oavsett vad du vill skicka kan vi hjälpa dig att få det producerat i enlighet med dina önskemål.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev