Multikanal kommunikation

Kommunikation med kunder i alla kanaler 


En enda leverantör, en kontakt och en enkel process. Enkelt, tryggt och säkert hela vägen. Från hantering av rådata och visualisering till utskick i den kanal som passar allra bäst samt elektronisk lagring.

Till rätt person, på rätt sätt, i rätt tid. Vi kommer gärna med råd på vilka kanaler som passar bättre än andra för olika typer av meddelanden. För det har vi koll på!

Multikanalkommunikation som helhetslösning

Posti Messaging löser hela ert multikanalkommunikation i en enda maskin. Ni bestämmer hur er messaging ska se ut, sen matchar vi era kanalönskemål mot mottagarens val för att uppnå bästa effektivitet.
Vi hjälper dig gärna att målgruppsanpassa utskicket, vilket vi kan göra direkt i dokumentflödet. Se hur det fungerar i filmen nedan!

 

Digitalisera steg för steg

Oavsett om ni har kommit långt med digitaliseringen, eller knappt vet var ni ska börja. Ta det steg för steg i er egen takt tillsammans med oss. Posti Messaging hjälper er på ett enkelt sätt att gå över från fysisk till digital kommunikation när ni och era mottagare är redo för det.

Vi vet att 95% av företagens skickade meddelanden läses av slutkonsumenten oavsett vilken kanal de skickas i, men vi vet också att 32% av mottagarna skulle vilja ha meddelandet i en annan kanal än de får idag (Kantar SIFO 2018). Vi hjälper er att göra något åt det!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev