Kommunikation med kunder i alla kanaler gjort enkelt


En enda leverantör, en kontakt och en enkel process. Enkelt, tryggt och säkert hela vägen. Från hantering av rådata och visualisering till utskick i den kanal som passar allra bäst samt elektronisk lagring.

 

Till rätt person, på rätt sätt, i rätt tid. Vi kommer gärna med råd på vilka kanaler som passar bättre än andra för olika typer av meddelanden. För det har vi koll på.

 

 

Multikanalkommunikation som helhetslösning


Posti Messaging löser hela ert multikanalkommunikation i en enda maskin. Ni bestämmer hur er messaging ska se ut, sen matchar vi era kanalönskemål mot mottagarens val för att uppnå bästa effektivitet.
Vi hjälper dig gärna att målgruppsanpassa utskicket, vilket vi kan göra direkt i dokumentflödet. Se hur det fungerar i filmen nedan!

 

Digitalisera steg för steg

 

Oavsett om ni har kommit långt med digitaliseringen, eller knappt vet var ni ska börja. Ta det steg för steg i er egen takt tillsammans med oss. Posti Messaging hjälper er på ett enkelt sätt att gå över från fysisk till digital kommunikation när ni och era mottagare är redo för det.

 

Vi vet att 95% av företagens skickade meddelanden läses av slutkonsumenten oavsett vilken kanal de skickas i, men vi vet också att 32% av mottagarna skulle vilja ha meddelandet i en annan kanal än de får idag (Kantar SIFO 2018). Vi hjälper er att göra något åt det!

.

Multikanalmessaging? Kontakt oss här!

ladda-ner-rapporten3-300

PA_Prabert_02__office

Allt är millennialls fel! Läs intervjun med PA Prabert 

PA Prabert är kommunikationschef på hos vår kund MySafety. PA har en gedigen erfarenhet av kommunikation och han menar att allt är den yngre generationens fel. Läs intervjun här.   

IMG_1893__office

Lär dig om vår stora produktionsanläggning i Årsta

Från stor rulle med vitt papper till kuverterat och skickat till mottagare. Vår produktionsanläggning i Årsta är imponerande även för oss! Här kan du se bilder och lära dig mer om hur det fungerar.

per-600x399

Vinn uppmärksamheten!

Text: Vi har intervjuat Per Schlingmann och frågat honom vad man bör göra för att vinna kommunikationskriget. s intervjun här!

 

 

 

Skapa värdefullt innehåll och målgruppsanpassa kommunikation i multikanal  

Skapa värde och relevans i era standardutskick genom att lägga till målgruppsanpassade meddelanden. Connect är ett verktyg från Posti Messaging som ser enkelt gör det möjligt! 

Se hur i videon nedan 

Se hela demon här